Over Bateau Advies

Dit is Bateau Advies

“Ik gun het ook anderen succesvol en vitaal te zijn”

 

Ik ben Astrid Boot – van Gool en ben oprichter/ onderneemster en bestuurder geweest van een succesvolle organisatie met 20 locaties en 130 medewerkers. Daarnaast ben ik mede-initiatiefneemster en voorzitter van de Vereniging Bredase Ondernemers in de kinderopvang. Als Vitaloog deel ik mijn enthousiasme, kennis en kunde op het gebied van verandermanagement met als doel om mensen persoonlijk, organisaties en hun medewerkers energieker en vitaler te maken.

Innoveren en vooruitdenken

De afgelopen jaren heb ik als mkb’er en bestuurder mogen samenwerken met ondernemers, gemeenten, onderwijs en organisaties in de kinderopvang. Samen met mijn echtgenoot en compagnon en een geweldig team van medewerkers heb ik het bedrijf laten groeien en bloeien. In een snel veranderende wereld staat vooruitdenken en innoveren op de eerste plek, waarbij vitaliteit, bezieling en werkplezier binnen de organisatie essentieel zijn.

Bedrijfskundige ondersteuning en vitaliteit

Mijn aanpak zou ik omschrijven als “niet lullen, maar doen”. Samen gaan we concreet aan de slag en zorg ik ervoor dat u weer vol energie in ‘in control’ bent. Elke organisatie heeft andere behoefte en dat maakt mijn werk zo bijzonder. Wat mijn aanpak succesvol maakt? Ondernemen met bezieling. Alles wat je aandacht geeft bloeit en groeit.

Benieuwd wat ik als Vitaloog voor u en/of uw bedrijf kan betekenen?
Laten we samen een kop koffie drinken, dan vertel ik u daar graag meer over.

Astrid Boot